Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

7. tammikuuta 2010

Synttärisankari ja sulhasmies

Tänään 7/1 juhlii meidän Juuso-mies jo 6-vuotissynttäreitään. Illalla on päivänsankarille luvassa jauhelihakakkua ja possunkorvia. Juusolla on ihan erityinen paikka sydämessäni: se on ensimmäinen koirani. Se tutustutti minut tähän ihanaan rotuun. Se on myös opettanut minulle liudan asioita suomenlapinkoiran terveydestä ja luonteesta; ja ylipäänsä siitä, miten arki koiran kanssa sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Monasti matkalla ollaan kompastuttu, noustu jaloilleen ja yritetty uudelleen. Ja onnistumisista ollaan oltu aidosti iloisia. Kiitos Erjalle tästä ihanasta koirasta! JA HURJASTI ONNEA, JUUSO! ♥♥♥ Onnittelut myös muille Cimulin Teeläisille: Saana, Mette, Tino, Rusca ja Tzero! =)

Senin ja Jeren häämatka on nyt onnellisesti takanapäin. Suunnitelmat muuttuivat yllättäen sikäli, että Jere viettikin vajaat neljä päivää vuodenvaihteessa Tammelassa Cimulien päämajassa. Jere oli kuulemma koko ajan ollut kovasti aktiivinen ja yritteliäs. Se vaan oli ollut sen verran häveliäs, että kun meni seuraamaan pariskunnan puuhasteluja tai auttamaan mikäli tilanne tarvetta vaati, Jerestä tuli ujopiimä ja astuminen loppui siihen: yleisö oli sille liikaa. Jotenka nyt jännitetään kädet kyynerpäitä myöden ristissä, että olisi tärpännyt. Uudenvuodenpäivän iltana jokatapauksessa saimme takaisin rättipoikki väsyneen ja täysin loppuunkulutetun nuorenmiehen, joka taatusti oli antanut kaikkensa: se nukkui koko illan ja yön aivan tieto pois. Seni-neitonen menee ultraan reilun kuukauden päästä, joten siihen asti odottavan aika on piiiiiitkä... =)

9 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Lämpimät onnittelut (täältä paukkupakkasten keskeltä) sekä Juusolle että tulevalle isikoiralle :)

Petra kirjoitti...

Pojat kiittävät - ja emäntä jännittää! =) Paukkupakkasissa täällä etelämmässäkin eletään, mutta eihän se näihin karvakuonoihin vaikuta.

Piia kirjoitti...

Täälläkin kovasti mielenkiinnolla odotetaan tulevia aikoja :)

Ruska kirjoitti...

Teillähän on paljon juhlimisen aiheita jo heti vuoden alussa.

Hurrrjan paljon ONNEA 6-vuotiaalle Juusolle ja paljon rapsutuksia!
Jerelle pidän tassua pystyssä, jotta olisi tärpännyt. Toivotaan, ettet olisi tehnyt turhaa työtä!

Piia kirjoitti...

Utelias täällä jo kyselee että kävittekös te jo Jeren kanssa niillä luustokuvilla? Vai mitä häh täh? Kun eikös se pitäisi olla jo astutushetkellä? Malttamaton katos jännittää tuloksia ;)

Petra kirjoitti...

Kiitos taas onnitteluista! =)
Piia: ollaan menossa kuvauksiin 26. tammikuuta. Kennelliitolle riittää, että tulos löytyy rekisteröintihetkellä. Rotuyhdistyksen sivuille Erja ei varmaan "mainosta" laitakaan, sen verran monelle pennulle olisi koti jo valmiiksi tiedossa. Eli melkoiset paineet Jerellä on harteillaan, että tulosta tulisi. ;)

Piia kirjoitti...

Ai..mä oon jotenkin ollut siinä luulossa että pitää olla jo astutushetkellä..ja niin näköjään kennelliiton sivuillakin kyllä sanotaan, pakko oli tarkistaa. ;) No mutta anyway, ilmoittelepas sitten kun ootte käyneet miltä näyttää :)

Tsemppiä täältäkin kovin odotukseen ja toivotaan sopiva määrä ja terveitä pikku palleroita maailmaan!

Anonyymi kirjoitti...

Jestas! Nyt alkoivat puntit jännityksestä tutista täällä Loimaallakin! Tänne kun olisi yksi karvapallero mitä ilmeisemmin nyt tulossa ;D Onpa mahtavaa kun on jotain, mitä odotella ja jännittää! Hengessä mukana siis koko Toivolan poppoo!!

Petra kirjoitti...

Jännitystä pukkaa tälläkin suunnalla. :)