Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

1. kesäkuuta 2011

Kesälaitumilla

Mikäs on sen mukavampaa kuin kirmailla vapaana viilenevässä aurinkoisessa kesäillassa. Emännän koulukiireet ovat nyt hetkeksi aikaa taaksejäänyttä elämää, joten on enemmän aikaa koirakaveruksillekin jaettavaksi.


Jerelle on alkaneet muodostua silmälasit, pätevän näkönen jätkä. =)


Juuso se jaksaa touhottaa ihan samaan malliin kuin nuorempanakin. Ei uskoisi, että se täyttää seuraavaksi jo 8 vuotta. Eihän se lapinkoiralle ole ikä eikä mikään, mutta esimerkiksi näyttelyihin Juuson voisi kohta jo ilmoittaa veteraaniluokkaan.


Jere on ihan mahtavassa turkissa tällä hetkellä. Varsinkin tuo rintakarvoitus on varsin miehekäs. :D Totuus on kuitenkin se, että kun silmätarkissa kuukausi sitten käytiin, ja myös vaa'alla poikettiin, niin se näytti vain 17,3 kiloa. Mun pieni siro ketunpoikaseni.


Kyllä luonto vaan on kaunis näin alkukesästä, kun kaikki se vehreys puhkeaa kukkaan.


Eipä Juuso häviä pörröisyydessä nuoremmalleen ollenkaan. Meidän äijä vaan on rakenteeltaan vähän rotevampaa sorttia. :)Jere touhottaa päivät pääksytysten sata lasissa, täydellä höyryllä......ja iltaisin on voimat kulutettu viimeistä pisaraa myöten. Joskus pitää kyllä kokeilla käsiviehetreeniä Jerelle. Siitä se varmasti tykkäisi: saa juosta niin lujaa kuin sielu sietää ja saa ajaa jotain takaa.


Illalla oli ukkosta ilmassa. Taivas oli pikkuisen pelottavankin näköinen.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Jere on niin UPEA! Lempivärini lappareissa ♥

Huomasin muuten ihan ohimennen, että sinä olet lukija minnu vanhassa blogissani jota en enää pidä: Karvainen elämäni-blogi nimittäin. Minulla on nykyään uusi blogi :)

Petra kirjoitti...

Hyvä kun kävit muistuttamassa Marika! =) Mä olen vähän ailahtelevainen näiden blogijuttujen kanssa: välillä innostun, ja ahmin muiden blogeja sekä päivitän ahkerasti omaani. Sitten voi mennä hyvinkin pitkä aika, ettei tule seurattua niitä juuri ollenkaan. Kyllähän mä silloin siitä luin, että oot vaihtamassa blogia. Kävin just ilmoittautumassa lukijaksi.

Jere kiittää kehuista. Se on nätti ilmestys ja aika epeli muutenkin. :D