Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

27. heinäkuuta 2014

Ruskan ja Usvan luona kylässä

Käytiin toissa päivänä Seijan luona jo tutuiksi tulleita Ruskaa (Miskajasmin Naruska) ja Usvaa (Käpäläkallion Peikotar) tervehtimässä. Tytöillä on kotipihassaan tilava koiratarha, johon saattoi nelikon päästää vapaaksi riekkumaan. Ja vauhtia kyllä piisasikin, vaikka hellekin oli melkoinen. Tarha oli kuitenkin varjossa, ja iltapäivän kääntyessä iltaan ilmakin viileni siedettäväksi. Oli taas mukava nähdä ja rupatella Seija, ja pojat olivat jälleen ollakseen naisseurassa. =)

Ensin vähän poseerattiin, Jere ja tytöt...

...ja sitten Juuso tyttöjen rinnalla:
Usva poseeraa
Jere ilta-auringossa
Ruska piti muun lauman taas nuhteessa

Jere ja Usva löysivät taas toisensa:
"Hohhoijaa, riehukaa te junnut ja lapsenmieliset"
Usvakin joutui välillä vetämään henkeä
Ruskan lekottelutyyliä

Usva haki myös Juusoa leikkimään. Juuso alkoi aika äkkiä komentamaan pikkuviikaria, ja Jerestä taas tuli mustis - mun leikkikaveri:
"Me tahdotaan sisälle!"

2 kommenttia:

http://lapinkoira.fi kirjoitti...

Ihanaa kun olet jaksanut kirjoitella tänne blogiin ja laittanut mukaan vielä monta hienoa kuvaa. Itse en ole oikein jaksanut kirjoitella enää useinkaan sivuilleni. Pitäisiköhän taas jossain vaiheessa kirjoitella? Kiva kun kävitte, uudestaan taas myöhemmin, ehkä kuitenkin hieman viileämmällä säällä.

Petra kirjoitti...

Kiitos samoin seurasta! =) Nykyään, kun ollaan menossa lenkille ja mihin suuntaan vaan ollaankin lähdössä, ni pojilla on kova hinku teillepäin - kauhea veto. :D He tietää tasan tarkkaan, missä ne ihanat leikkikaverit on.

Jere ja Usva ovat kyllä semmoinen parivaljakko, että niistä saa niin hauskoja kuvia, että niitä laittaakin esille mielellään. =)