Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

29. elokuuta 2009

Jere tarkissa

Eilen oli vuorossa Jeren ekat viralliset tarkastukset, polvet ja silmät. Luustokuvauksiin mennään sitten myöhemmin kun poika on kasvanut ja kehittynyt loppuun asti. Kettu oli yllättävän rauhallinen klinikalla. Olin ihan varma, että se säikähtää tutkimuslaitteita tai kehittelee jotain kohtausta emännän nolotukseksi - mun pieni luulopeikko - mutta Jerepä oli ihan säyseä. Loppujen lopuksi se oli emäntä, joka klinikalla tärisi kuin haavanlehti, kun jännitti tuloksia niin kovin.

Vaan eipä ollut mitään jännitettävää: Jeren polvet olivat kunnossa (0/0) kuin myös silmät terveet. Vasemmasta silmästä löytyi jotain sikiöaikaista jäännettä, mutta se ei lääkärin mukaan ole mitään huolestuttavaa tai perinnöllistä; ei siis aiheuta kontrollikäyntiä tai vastaavaa. Tarkastuksen suoritti Päivi Vanhapelto. Lisäsin tuoreet tulokset
Jeren tietoihin. =)

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Jee, onneksi olkoon :) Hienoa, ettei mitään vikoja löytynyt.

Petra kirjoitti...

Kiitos kiitos! =) Toivotaan parasta myös Usman tuloksille.

leila kirjoitti...

Onnittelut Jeren terveistä polvista ja silmistä! Oliko silmien sikiöaikainen jäänne ppm?

Petra kirjoitti...

Papereissa oli ruksittu myös PPM:n osalta terveeksi. Todistukseen oli kirjoitettu pari lausetta kuvan alle, mutta on niin pientä pränttiä ja hailakalla värillä, etten saa selvää. Mielenkiinnolla kyllä odotan, miten tää tulee olemaan merkattuna KoiraNettiin.