Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

24. maaliskuuta 2010

Itkua ja hammastenkiristystä

Nyt on taas se aika vuodesta, kun meidän miestenmiestä koetellaan. Naapurin tyttökoira on juoksussa, ja Juuso on kuin tulisilla hiilillä. Suurimman osan päivää se vaeltelee levottomana kämppää ympäri tai istuu sohvalla kytäten ikkunasta pihalle ja piipittää. Piip piip piip piip! Se piippaa sisällä, se piippaa lenkillä, se piippaa jopa unissaan. Juuso-parka! Välillä piipitys yltyy ulvonnaksi, ja ääni muistuttaa palosireeniä. AUAUAUAU AUUUUUAUUUUUAUUUUAUUUUU! Emännän käsikin on koetuksella, kun lenkillä puurokorva mennä puksuttaa narttujen houkuttelevien viestien perässä.
Jere ei ole tähän asti kitissyt tyttöjen perään. Toki se lipittelee merkkejä lenkillä siinä missä tuo vanhempikin, mutta se on hiljaa eikä ole levoton. Kunnes tänään... Päivällä Juuso oli tapansa mukaan ikkunassa vinkumassa, kun tietä myöden kulki labradorinnoutaja omistajineen. Juuson reaktiosta päätellen koira oli tyttö, sillä jätkä ryntäsi kuin ammuttu toiseen ikkunaan ulvomaan. Jerekin tuli paikalle - ja kas kummaa: se yhtyi Juuson palosireenikuoroon! Voi elämä! Tiedä sitten, itkikö nuorempi oikeasti tytön perään vai matkiko se vain Juusoa (niinkuin se monessa asiassa on tehnyt).
Näillä mennään vielä pari päivää. Sitten alkaa helpottaa. Se on vaikeaa olla mies näemmä... :P

3 kommenttia:

Minna-Mari kirjoitti...

On se vissii vaikeeta tää "kevättä rinnassa"-aika - ainakin näille miehille! :D

Toivottavasti helpottaa kohta, hermoja teille!

Millan kirjoitti...

Suklaamurussa ja Kermakaramellissa olis teille kehunappi. Hakekaa pois, jos kelpaa :)

Petra kirjoitti...

^^Juu, kyllä se on kevättä ylitsepursuavan paljonkin rinnassa näillä pojilla. ;) Hermoille on totisesti ollut kysyntää...

^Palkinto noudettu! Iso kiitos multa ja hännänhuiskautukset pojilta. =)