Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

6. maaliskuuta 2010

Kuvia!

Eilen oli mitä ihanin ilma: muutama pakkasaste ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Käytiin poikien kanssa purkamassa ylimääräistä kerääntynyttä energiaa läheisellä pellolla, ja menoa ja meininkiä riitti!

Saatiin pakkaset vielä sittenkin takaisin. Viime viikonloppuna lämpötila kipusi plussan puolelle sitten kuukausiin: vettä satoi ja tiet olivat ihan loskaiset. Pieni muistutus siitä, että koirien tassujenpesuilmat ovat jo nurkan takana ja tulevat pian jäädäkseen - mutta ei ihan vielä. Suojasää toi myös valtaisat katoille viime viikkojen aikana kertyneet lumimassat ryminällä alas maahan, ja siinä metakassa oli Juusolla ja Jerelläkin ihmettelemistä.

Koska kuvaosiossa on selkeä rako viime syksyn osalla (hmm, olisiko poikien karvanlähdöllä ollut osuutta asiaan), pitää puutetta nyt yrittää vähän paikkailla kevään aikana. Laskiaisriekuista ei tosiaan ole kovastikaan aikaa, mutta tässä näyttäytyy uusi kuvakavalkadi,
poikien lumirieha! :)

3 kommenttia:

Seija ja Ruska kirjoitti...

Ihania kuvia... varsinkin tuo kuopan kaivaminen ja siihen lankeaminen :)
Minäkin olin tänään Ruskan kanssa läheisessä metsässä kuvia ottamassa, mutta eipä sieltä nyt kovin montaa huippukuvaa tullut. Ei ollut muita koiria lainkaan liikkeellä. Olisittepa tulleet tekin metsään, niin kuvauskohteista ei olisi ollut pulaa.
Hyviä jatkoja teille kaikille!

Petra kirjoitti...

Lumi on kyllä semmonen elementti, joka saa lapinkoirassa esille ihan villejä piirteitä. :D Me ei ollakaan siellä pururadan suunnalla nyt käyty latuja tallailemassa, jotteivät hiihtäjät suuttuisi. Mutta kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia, ni päästään sinnekin taas... Hitsi, pitäs kait oikeen erikseen treffit sopia, kun ei vahingossakaan törmäillä, vaikka melkein naapuruksia ollaan... =)

Marika kirjoitti...

Voi elämä kun Jere on SÖPÖ! Siis se on niin syötävän söpö.. eiku :)