Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

26. toukokuuta 2010

Mieluisa vieras

Viime perjantaina SE päivä sitten viimein koitti - uusinta-astutusyritys! Seni-morsian (Cimulin Ustit) viipyy täällä viikon päivät Jeren ilona. Juuso taas vastaavasti lähti Erjan mukana Tammelaan pitämään seuraa Kemma-äidille ja siskontyttö Nikille. Äiskä ei kuulemma ihan hirveästi välitä pojastaan, mutta Nikin kanssa Juusosta on tullut melkeinpä ylimmät ystävykset. Seni taas on viihtynyt täällä oikein hyvin: se oli heti alusta asti kuin kotonaan. Varsinainen halinalle! =) Ja se muistuttaa kovasti eleiltään ja tavoiltaan Juusoa. Mukavaa saada tänne tyttöseuraa, kun on muuten tottunut katselemaan poikakaksikon koheltamista.

Toivottavasti tällä kertaa on parempi onni kuin uutena vuotena, ja sulhanenkin olisi lukenut läksynsä. Ihan lupaavalta ainakin näyttää. Seni liehittelee Jereä minkä kerkeää, ja Jere on hyvin aktiivinen, mutta tällä kertaa malttiakin löytyy. Helteet hellittivät juuri sopivasti: ei ole koirillakaan niin tukalat oltavat, kun puuhastelevat keskenänsä. =)

4 kommenttia:

Minna-Mari kirjoitti...

Oijoi, hienoa! Nyt tuoreelle pariskunnalle paljon onnea yrityksiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Jeren katse on paljonpuhuva ;D Täällä pidetään peukkuja pystyssä!

Kirsi kirjoitti...

Niin ja äskeinen anonyymi tuli taas täältä Loimaalta ;D

Petra kirjoitti...

Arvasin Kirsi, että se oisit sinä. :D Joo, nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä, että toivottua tulosta saataisiin - eli mahdollisimman monta pikkulappalaista.