Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

15. joulukuuta 2014

Ensimmäinen kisanolla!


Pieni luova tauko ollut näköjään päivityksissä, vaikka tapahtumiakin on ollut. Jo marraskuun viimeisenä viikonloppuna oltiin Jeren kanssa Salon koirahallilla SWATin järjestämissä agilitykisoissa. Se oli samalla kolmiosaisen Winter-Cupin ensimmäinen osakilpailu.

Edellisellä kerralla hyväksihavaitut Juuson näyttelyhäkki, pientä puuhasteltavaa odotteluajaksi sekä naksutin olivat nyt mukana. Jere olikin koko tapahtuman ajan kohtalaisen rauhallisesti omassa loosissaan. Odottelua tulikin ihan kiitettävästi, sillä meidän luokassa oli lähes 40 starttia, ja koko kisoissa niitä oli muistaakseni lähes 150.

Olin ilmoittanut Jeren kahdelle radalle, ja tämäkin edellisistä kisoista viisastuneena. Kolmas starttihan viime kerralla oli sille liikaa, ja taisi se olla sitä meikäläisellekin.

Eka startti meni vähän tunnusteluksi. Alun paikallaanolo oli melkoista nykimistä. Ekan putken, jonka tosin saikin suorittaa kumminpäin vaan, Jere lipsahti juuri toisin kuin olin suunnitellut - eli oikealta vasemmalle. Tosin se oli sittenkin parempi vaihtoehto, sillä noinhan koira sai paremman vauhdin kolmannelle esteelle eli hypylle. Neloshyppy meni Jereltä ohi, sillä kesken suorituksen hömpän piti mennä tervehtimään yleisöä. Jeren aika 19,28sek ja virhepisteitä 15.

Toka rata tuossa alla sitten videoituna. Paikallaanolo oli taas vähän levotonta, mutta onneksi tyylipisteitä ei jaettu. Aidan vieressä käytiin jälleen pari haukahdusnäytettä antamassa, mutta tällä kertaa mikään este ei tärvääntynyt. Aikaa sen sijaan tärvääntyi, ja ilman ylimääräistä lenkkiä olisi palkintokoroke kutsunut. Aikaerot kärjessä olivat nimittäin tosi pienet. No mutta viimein tuli se kaivattu kisanolla! Jeren tulos siis -31,13 (aika 17,87sek). Sillä irtosivat ensimmäiset pisteetkin tulevia osakilpailuja varten. Jere on tällä hetkellä luokassaan seitsemäntenä hyvissä asemissa kilpakumppaneihin nähden.

Hitsi mä olen ylpeä mun pikku rimpulasta! ♡ Hienostihan Jere muuten radalla toimii, ja toisiksi viimeisen hypyn korjaa kivasti, vaikka jo hetken näyttää siltä, että on painumassa sen ohi. Ja hyvä, että itse katson kääntöpaikalla eteeni ennen kuin Jere tulee ulos putkesta: mähän tönötän keskellä Jeren juoksuväylää. Tyylikästä! :D

Seuraava osakilpailu onkin jo tulevana viikonloppuna.

Ei kommentteja: