Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

5. joulukuuta 2011

Helsinki Winner 2011 -kuvia!

Kävin viime lauantaina turisteeraamassa vuoden tärkeimmässä koiratapahtumassa, Helsinki Winnerissä. Kyseiseen tapahtumaan on pitänyt mennä jo useampana vuonna, mutta jotenkin se on aina unhottunut. Mutta nyt ja viimeinkin! Menin sinne pääasiassa kuvaamaan, mutta kävin myös kiertelemässä myyntikojuja, joita totisesti riitti. Myytävää oli ihan joka lähtöön. Meille mukaan lähti puruluita sekä välkkyvät huomioledivalot, jotta erottuu pojatkin pimeässä. Onhan niillä heijastinvaljaat, mutta epäilen toisinaan, että peittääkö paksu ja pitkä turkki ne heijastinnauhat tyystin...

Suomenlapinkoiria oli lauantain näyttelyyn ilmoitettu hurjat 82 kappaletta. Ennen pörröjä kehässä pyörähti muutama ruotsinlapinkoira. Lapinporokoirat olivat eri kehässä ja samaan aikaan suomenlapinkoirien kanssa, joten niitä en ehtinyt kuvaamaan. Juuson Tino-veli oli ilmoitettu näyttelyyn, ja sai arvosanaksi VAL ERI. Kuvasatoa enemmän täällä.


Juusoa ja Jereä en viitsinyt tänne ilmoittaa. Ilmoittautumishinnat olivat aikas korkeat, opiskelijabudjetille aivan liian suuret. Näyttelyn taso oli myös varsin kova, joten ruipelo-Jere ja puolikarvainen- Juuso olisivat todennäköisesti saaneet korkeintaan EHn. Mutta olipas mielenkiintoinen päivä ihan turistinakin. =)

5 kommenttia:

Minna-Mari kirjoitti...

Hienoja kuvia! oisit käyny nykäisemässä hihasta ja tullu juttelehmaan. :)

vitsit et Tiko on.. kauhean näköinen tuossa kuvassa, karvaton ja korvatki sojottaa mihin sattuu. XD mussu <3

Petra kirjoitti...

Jaa, että olin sentään Tikon nimenny oikein. :D Kävi nimittäin niin, että pistin myös Lapikas.nettiin linkin, että täällä on messarikuvia lauantailta, ja aika nopeesti alkoi porukat kommentoimaan virheistä, ja yhden jos toisen koiran nimi olikin väärin. Mulla oli tästä jo jonkunmoinen aavistus paikanpäällä kuvatessa: välillä kehässä kävi sen luokan sutina - varsinki valiokehissä - että olin aivan varma, että koirien nimeämisissä tulee olemaan vaikeuksia. Ja kiirettä piti kuvatessakin, kun yritin saada edes kutakuinki kaikki lapinkoirat taltioitua.

No tuskin jää viimeiseksi näyttelyksi, jossa heilun kameran kanssa, ja jos vähän löyhempi aikatauluinen ja vähempi osallistujamääräinen näyttely osuu kohdalle, ni tuun ehdottomasti moikkaamaan. =) Ei noista nimeämättömistä koirista sattuisi joku olemaan Koru? Niin ja nyt kun Tiko on virallisesti tunnistettu, ni mulla on pari muutaki kuvaa, jossa näkyy naama paremmin. Voin lähettää s-postiin jos haluat?

Minna-Mari kirjoitti...

Ei ole Koru noista mikään. Laita vaan tulemaan Tikon kuvat, saan nekin sit talteen. Kiitos! :) Kotisivuilta saat mailin jossei muualla näy. :)

Piia kirjoitti...

Meillä on koirilla semmoiset heijastinliivit, neonkeltaiset joissa heijastinnauhat ommeltu päälle. Valjaat ei tuolta karvan keskeltä tosiaan juurikaan näy. Nuo liivit ja manttelit jäävät karvojen päälle niin ne todettu parhaiksi meidän käyttöön :)

Petra kirjoitti...

Meinasin ensin, että saan kaksi yhden hinnalla, sekä valjaat että heijastinnauhat sen enempää ajattelematta tuota turkkiasiaa. Ledivalot ovat aika hyvät, tosin eivät kestä ikuisesti. Joten kun aika niistä jättää, ostan pojille varmaan huomioliivit. Kiitti vinkistä! =)