Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

17. helmikuuta 2010

Hyviä uutisia ja huonoja uutisia!

Taas on ehtinyt tapahtua vaikka mitä edellisestä kirjoituskerrasta. Aloitetaan huonoilla uutisilla: Jeren astutusreissu ei sitten tuottanutkaan toivottua lopputulosta. Voi itkun itku! :( Senillä kaikki merkit kyllä viittasivat tiineyteen. Se oli kuulemma välillä ärtynyt, hoivaili leluja ja jopa maidontuotanto oli alkanut. Viime viikolla ultrassa ainuttakaan pikkunyyttiä ei kuitenkaan ollut massusta löytynyt, eli Senillä oli meneillään valeraskaus. Pikaista toipumista Senille! Uutta sotasuunnitelmaa Erjan kanssa jo alustavasti läpikäytiin, ja huhti- toukokuun tienoilla olisi uusintayritys uusin taktiikoin. Harmittaa kyllä vietävästi, ja miettinyt olen, että mikä meni vikaan. Menikö ensikertalaisella nuorellamiehellä ylitsepursuavassa innostuksessa ja aktiivisuudessa touhu kenties yliyrittämiseksi..? Mutta keväällä, kun Jere pääsee uusintayritykselle, se ainakin on tositoimissa astetta kokeneempana.

Seuraavaksi ne hyvät uutiset: sain viimeinkin - loputtoman pitkältä tuntuneen odotteluajan päätteeksi - haltuuni Jeren luustokuvaustulokset. Jeren kyynärät olivat 0/0 ja lonkat B/B. Usma-siskon kanssa muuten ihan identtiset tulokset. Näistä ollaan todella iloisia! :) Tulos on myös päivitetty Jeren omiin tietoihin.

Eilen käytiin Torronsuolla reippailemassa parin tunnin patikkalenkki. Pojat paahtoivat upeissa maisemissa kuin viimeistä päivää, joten vauhdista ei totisesti ollut puutetta! Olosuhteet olivat ihan mahtavat: ilma oli aavistuksen utuinen ja tuuleton, lunta sateli ihan pikkuisen ja pakkasta oli vajaat -10 astetta. Retkestä löytyy valokuvapläjäys tuolta albumin puolelta.

6 kommenttia:

leila kirjoitti...

Pahoittelut pentusuunnitelmien epäonnistumisesta, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla parempi onni (ja tekniikka?)!

Millan kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvistä lonkkatuloksista. Ihmeen kauan niitä tosiaan joutuu odottelemaan.

Minna-Mari kirjoitti...

Onnea Jeren hienoista terveystuloksista! Ja lykkyä Jerelle uuteen miehisyysyritykseen :)

Petra kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Riemuissaan totisesti ollaan. =) Näin eloisien otusten kohdalla heikommat luustotulokset olisi ollut melkoinen ongelmatilanne: jos esimerkiksi olisi ollut tarvis vähentää poikien liikkumista tai hyppimistä, se olisi ollut melkeinpä mahdoton tehtävä.

Jep, uudella innolla ja onnella uuteen astuntayritykseen tiemme käy! =)

quu kirjoitti...

Toivottavasti pentusuunnittelmat toteutuu jonakin toisena kertana :)

Ensimmäistä kertaa visiteeraan täällä ja kivalta näyttää :) Yritin lisätä Jekun lukemistoon, mutta blogger ei tänään toiminutkaan..

Petra kirjoitti...

Hei, kiva saada taas uusia vierailijoita tänne! =) Kävin jo kurkkaamassa Jekun sivuja, ja voi että, on sulonen otus!