Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

17. heinäkuuta 2009

Lääkärillä

Jere kävi tänään vuotuisessa lääkärintarkastuksessa. Rokotukset saatiin taas päiväjärjestykseen, ja muutenkin kaikki oli OK. Poika kävi myös punnituksessa, ja vaaka osoitti vaivaista 15,8 kiloa. No, Jere vähän hassusti istui siinä vaa'an reunalla, eikä sitä tahtonut paremmin saada siihen aseteltua, että muutama sata grammaa saattoi jäädä uupumaan, mutta köykäinen on poika kyllä! Liekö tuo toisaalta ihme, kun tyyppi niin hintsusti aterioitaankin syö: sillä ei ikinä ole kiire lautasen ääressä, ja saattaa jopa jättää osan syömättä. Raksuja se paloittelee hampaiden kanssa ensin pienemmäksi silpuksi ja vasta sitten syö. Ostinkin Jerelle tovi sitten oman pussin Eukanuban Wild Nature -sarjaa. Sen rakeet ovat pieniä, niitä ei tarvii halkoa. Merkki tuntuu muutenkin olevan maistuvampaa kuin monet muut keskimäärin.

Tää on meikäläisellekin aivan uusi tilanne, kun Juusolle taas ruoka maittaa senkin eestä. Ruokamerkkiä olen kyllä sillekin vaihdellut, ettei kyllästy, mutta kaikki on aina alas mennyt, vauhdilla vielä. Lääkärillä tänään Jere kyllä veti tarkkitädin raksupurkin melkein tyhjäksi. Mä sitä ääneenkin päivittelin, että miksiköhän nyt maistuu näin hyvin. Lääkäri paljasti, että raksut oli kissoille tarkotettuja! Siis mikäköhän tuo mun otus oikeen on: koira lukee kyllä papereissa, mutta ketulta se näyttää, ja sitte vielä kissojen ruokaa suosii..?

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Vai niin hoikka poika löytyy tuon muhkean turkin sisältä. Ei ole kova syömään meidän Usmakaan, mutta ruokahalu kyllä parani selkeästi ensimmäisen juoksun jälkeen.

Petra kirjoitti...

No juu... Kieltämättä tilanne on vähän hämmentävä: en oo useinkaan törmännyt lappalaiseen, joka ei ois ahne. Nyt ainaski olen! Ja sit vielä, vaikka mulla on näitä pienimmistäkin pienirakeisimpia raksuja Jerelle, ni siltiki mun pitää joskus uittaa ne veteen, ennenku menee alas. Kääk! No, nyt se sentään syö kupin tyhjäksi.

Viilille ja jogurtille Kettu kuiteskin on ihan perso. Aina, kun se huomaa, että otan purkin jääkaapista, se tulee viereen odottamaan, että saa jämät. =)