Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

8. elokuuta 2011

Cimulin kasvattitapaaminen Tammelassa

Olipas kertakaikkisen hieno päivä eilen! =) Oli nimittäin taas se vuosi ja se päivä, kun Juuson kasvattaja Erja järjesti Cimulin kennelin pentuetapaamisen Tammelassa. Ei voi muuta sanoa kuin että on mahtava perinne tällainen: toissa vuonna kokoonnuimme viimeksi, ja seuraavan kerran varmaan ja toivottavasti tapaamme samoissa merkeissä kesällä 2013. Meinasi meikäläiseltä ja Juusolta jäädä miitti kokonaan välistä, ja kyytipolitiikka selkiintyi vasta edellisenä iltana. Mutta mukavaa, kun lopulta päästiin paikalle!


Paikalle oli päässyt varsin mukavasti väkeä: T-pentueesta Juuson lisäksi mestoilla olivat Tino (C. Tittelintuure), Tzero (C. Tabaluga) sekä Saana (C. Tirlittan) omistajineen. U-pentuetta edustivat Umu (C. Umur) ja Seni (C. Ustit). V-pentueesta paikalla olivat Roope (C. Veli-Valkotassu) ja Jenu (C. Veli-Valkohammas). Joukon täydensivät Juuson edesmenneen Rusca-veljen koirakaveri Tayca (Taapanterin Carvacasa), Tinon poika Veikka (Bravo), Saanan tytär Halti (Kairankulkija), Umun poika Nikke (Etiäinen Nislak) sekä Meten (C. Teelikamentten) tytär Nikki (Teelikamentten Leinikki). Kaiken tämän päälle uusi sukupolvi oli vahvasti läsnä: Erjan takkahuoneen pentulaatikossa tuhisi Senin ylisuloinen 2,5-viikkoinen X-pentue. Aivan ihania pötkylöitä! =)


Koiralauma oli varsin poikavoittoinen, joten voi varmaan helposti kuvitella, miten testosteroni jylläsi - varsinkin näissä vähän vanhemmissa ja niin oman arvonsa tuntevissa herroissa. Etenkin Juusolla oli vähän väliä asiaa joillekin veljistänsä. :D


Edelliseen miittiin nähden eron huomasi oikeastaan vain Roopessa, joka kaksi vuotta sitten oli vielä ihan pentu, ja nyt siitä oli kasvanut oikein komea nuorimies - joskin ilme oli pysynyt ihan samana. Tykkäsin muuten Roopen ulkonäöstä kovasti. Mutta muuten koirat olivat säilyneet samanlaisina, jokaisen tunnisti silmänräpäyksessä. Isoja muutoksia toki oli uuden pentueen esiinmarssi sekä se, että T- ja U-pentueiden äiti Kemmaa ja Juuson veljeä Ruscaa ei enää ole... :(


Lisää kuvia pentuemiitistä löytyy täältä. Eilinen oli todella ikimuistoinen ja mukava päivä, kiitos kaikille mukanaolleille!

2 kommenttia:

quu kirjoitti...

Voi mahoton!:)

Komeita kasvatteja, saa olla kasvattaja ylpeä. :)

Järkkäispä meidänkin turrukoiden kasvattaja tuommoisen tapaamisen, vaikka eittämättä voi olla hieman uroksilla kierrokset katossa. :P

Petra kirjoitti...

Sen huomaa etenki tämmösissä tapahtumissa, joissa on enemmänki sukua paikalla, että kaikissa Cimuleissa - vaikkakin ovat eri pentueista ja eri koirien jälkeläisiä - on selkeesti samaa näköä. Mukavan näköisen linjan on kyllä kasvattaja ottanut jatkaakseen.

Tämmöset miitit on kyllä erimahtavia! Juusonkin suku on levittäytynyt vähän joka puolelle Suomea, että tämäntyyppiset tapaamiset on ainoita, missä joitain sukulaisia näkee. Quu, sun pitää vinkata kasvattajaa. Suosittelen tämmösiä miittejä ihan lämpimästi. =)