Tapahtumakalenteri

  • Taija Salokanteleen ratatreenit torstaisin (Jere)
  • Koirahallin vakiotreenit sunnuntaisin (Jere)
  • 25.03.18 Lappalaiskoirien ER (Juuso)

21. elokuuta 2011

Keskusteluja

Iltasanomissa uutisoitiin taannoin kahdesta huskysta, joiden keskinäinen jutustelu oltiin onnistuttu kääntämään ihmisten kielille, tässä linkki. Soitin videonpätkän Juusolle ja Jerelle - ja kas kummaa - pojat ottivat innolla osaa tähän keskusteluun. Pahoittelen oman videoni kuvan ja äänen laatua, mutta idea käynee selväksi. :D Mites te muut koiranomistajat, noteeraako teidän nelijalkaiset ystävänne tuota huskyvideota? Kannattaa kokeilla.

3 kommenttia:

Minna-Mari kirjoitti...

Eiiih kuinka suloisia XD Täytyy kokeilla sit kun on kaks koiraa saatavilla, nyt on vaan Koru nii se vaan kattoo tyhmänä ja puhkuu. :D

-MM

Millan kirjoitti...

Meillä kaikki kolme karvakorvaa vallan villiintyivät teidän poikien äänistä, kun kuulivat tämän pätkän. Huskyvideo ei niinkään tunteita kuohuttanut :)

Petra kirjoitti...

^^Tämmöset videot ja äänitallenteet vissiin jakaa koirat aikalailla kahtia: on niitä, jotka ei korvaansa lotkauta eikä pätkääkään oo kiinnostuneita, ja sitte on niitä, jotka sekoaa ihan täysin. Ja jos taloudessa on kaks tai useampi koiraa, ni jälkimmäisen ryhmän koirilla ilmenee lisäks se kuuluisa lumipalloefekti, kuten meidän pojilla: kun yks alkaa ulvomaan, komppaa toinen kohta vieressä, ja sitte ulvotaanki kilpaa.
^Meidän poikien komeat kantavat äänet sitte sekoittivat tyttösten päät. :D